Mastercam obuka

Unaprijedite svoja znanja te povećajte svoju produktivnost!

Naše dugogodišnje iskustvo sa prodajom i održavanjem programskih paketa Mastercam, Cimco, Moldplus i Robotmaster Vas nikada neće iznevjeriti. Naše stručno osoblje može Vam ponuditi najbolju obuku i brzo napredovanje do kvalitetnog CNC programera. Uz cijeli proces edukacije i implementiranja novog CAM programskog rješenja u Vašu proizvodnju stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja ne samo na dan obuke, nego tokom cjelokupnog perioda korištenja odabranog programskog rješenja.
Većina naših kljenata odlučuje se za individualnu obuku u vlastitim prostorijama, gdje se obuka može iskoristiti i za izradu realnih obradaka koji se mogu istovremeno isprobati na strojevima. Ovakav način rada dijeli nas od konkurencije koja Vam nudi »uredski« tečaj bez onog najbitnijeg što nam pruža CAM softver,a to je izrada obradaka na stroju. Predlažemo obuku manjih grupa, do max. 5 polaznika, jer jedino u takvoj grupi može biti sve skupa jako intenzivno i u bliskoj suradnji nastavnika i učenika.p.
Edukacijom i položenim završnim ispitom sječete sva potrebna znanja koja su Vam potrebna za samostalan i kvalitetan rad u programu Mastercam. Eukacija je podjeljena u tri modula te svaki polaznik može odabrati područje u kojem se želi educirati te tako postati kvalitetni CAM programer.

Mouduli obuke

Svaki modul pruža i zahtjeva određenu količinu znanja te svaki polaznik može odabrati modul prema vlastitim interesima i znanjima

Prijavite se na obuku

Slobodno ispunite on-line prijavi te naš tim će Vas obavijestiti o prvom slobodnom terminu obuke.

IMATE PITANJA?

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas slobodno kontaktirati

Slobodno nas kontaktirajte

Naš tim će Vam uvijek rado dogovoriti na Vaše pitanje